You were trapped into The L I M A Z A W :) | Sayang Kami | Insaf Diri |
T-H-E--L-I-M-A-Z-A-W






Dear L,
12 October, 2011 | 8:10 PM | 0 Waiting For The Moon
السلام عليكم

...why are you being like this????
WHY you look so hot here??


Oh, kkeke ~ Minta maaf ye. Kembali ke pangkal jalan..

Dear L,

Kenapa kau nak keluar dari LIMAZAW? LIMAZAW tak perfect tanpa L! Ya, tanpa kau! Nak sebut IMAZAW tu terbelit-belit lidah aku tau. Like something is missing. Bunyi pun tak sedap. Tak seleralah!! HEHE.

Even dekat previous entry kau cakap kau ni ganas la, suka tepuk tampar la, kau tahu tak kau sorang je yang macam tu. Like 'ganas' tapi adik bongsu yang sangat sweet! You're limited edition. Tak ada siapa macam kau. Kalau ditakdirkan pun ada pengganti tempat 'L', dia tak mungkin sama macam kau ok.

Tolonglah jangan macam ni. Hal yang kecik jangan la dibesarkan. Jangan anggap seseorang tu ignore kau, bermakna kau diabaikan. Jangan anggap kau tu pemisah belangkas. NO ! Kita semua rama-rama yang cantik. (Entah apelah yang aku merepek ni.) Yang macam kau cakap:

 .. makin hari aku rase diri aku ni macam dah tak wujud ,, di sisihkan , di tolak ketepi ,

Siapa, siapa yang buat kau macam tak wujud? Kitorang ke? Tak. Kitorang ada je tegur kau. Aku rasa kau happy gila pagi tadi. Semua macam normal, biasa je. Tapi tiba-tiba kau 'jauh'. Yang macam aku cakap tadi, janganlah "Kerana nila setitik rosak susu sebelanga". Huuu ~ Kerana perkara kecik, hancur LIMAZAW! (╥﹏╥)

Jangan lah macam ni lama-lama. Seseorang tu takkan boleh bertahan tanpa kawan. Everybody needs friends. Tapi kalau kau perlu masa untuk tenangkan diri, 'kuarantin'kan diri kau tu daripada kitorang, takpe kitorang tunggu. Kitorang tahu la, sekeras mana pun hati kau tak mau berlembut dengan kitorang, kau perlukan IMAZAW jugak.

Nak exam dah ni, nanti takdapatcuitcuitorangsebelah. :P

Remember, we are one....LIMAZAW! ✿◠‿◠


Written By: Syamimi Zaini

Labels:


OLD / NEW

WHY you look so hot here??


Oh, kkeke ~ Minta maaf ye. Kembali ke pangkal jalan..

Dear L,

Kenapa kau nak keluar dari LIMAZAW? LIMAZAW tak perfect tanpa L! Ya, tanpa kau! Nak sebut IMAZAW tu terbelit-belit lidah aku tau. Like something is missing. Bunyi pun tak sedap. Tak seleralah!! HEHE.

Even dekat previous entry kau cakap kau ni ganas la, suka tepuk tampar la, kau tahu tak kau sorang je yang macam tu. Like 'ganas' tapi adik bongsu yang sangat sweet! You're limited edition. Tak ada siapa macam kau. Kalau ditakdirkan pun ada pengganti tempat 'L', dia tak mungkin sama macam kau ok.

Tolonglah jangan macam ni. Hal yang kecik jangan la dibesarkan. Jangan anggap seseorang tu ignore kau, bermakna kau diabaikan. Jangan anggap kau tu pemisah belangkas. NO ! Kita semua rama-rama yang cantik. (Entah apelah yang aku merepek ni.) Yang macam kau cakap:

 .. makin hari aku rase diri aku ni macam dah tak wujud ,, di sisihkan , di tolak ketepi ,

Siapa, siapa yang buat kau macam tak wujud? Kitorang ke? Tak. Kitorang ada je tegur kau. Aku rasa kau happy gila pagi tadi. Semua macam normal, biasa je. Tapi tiba-tiba kau 'jauh'. Yang macam aku cakap tadi, janganlah "Kerana nila setitik rosak susu sebelanga". Huuu ~ Kerana perkara kecik, hancur LIMAZAW! (╥﹏╥)

Jangan lah macam ni lama-lama. Seseorang tu takkan boleh bertahan tanpa kawan. Everybody needs friends. Tapi kalau kau perlu masa untuk tenangkan diri, 'kuarantin'kan diri kau tu daripada kitorang, takpe kitorang tunggu. Kitorang tahu la, sekeras mana pun hati kau tak mau berlembut dengan kitorang, kau perlukan IMAZAW jugak.

Nak exam dah ni, nanti takdapatcuitcuitorangsebelah. :P

Remember, we are one....LIMAZAW! ✿◠‿◠


Written By: Syamimi Zaini

Labels:


OLD / NEW