You were trapped into The L I M A Z A W :) | Sayang Kami | Insaf Diri |
T-H-E--L-I-M-A-Z-A-W






KeManA mEngHilAng ?
05 October, 2011 | 8:08 PM | 0 Waiting For The Moon
Halooo !! Assalamualaikum ,,,

pRittttt !!!! Hey LIMAZAW !! mane selama nii hilang ?
haha ,,, ekcely ,, kitorang tak hilang pon !!!
wujud jee ,, juz a bit busy honey !!
I'M SORRY !!!!!

ehee ,,, :)) mesti ramai yang fiker blog nii dah hamper dilupuskan ,,, (lupus??) ha !! tak lahh !! tak mungkin !! tak mungkin kerna sayang ,,,, agagagaa ,, kemalasan semakin mempengaruhi kehidupan kami !! sebab tuh tadak sorang pon yang terhingin update ini blog !! kui3 !! kasihan ! hanya saye yang tak berape nak rajin ,, >perasan lah pulak< ,, ngheee ,,, okeyh ,, let start our story !! jom3 ,,,,,

okeyy ,,, haha ,,, baru-baru nii ,, kiteorang memang busy gilak !!  ade choral speaking ,,, tak lame lagi periksa pulak darhh !! adododoi !!!gggrrrr ,,,,,  ehkk ,, story pasal choral speaking ni ,, heee ,,,, best3 !! conductor kitorang aishah ,, memang lenggok tangan die ,, perghh !!! longlaiii !! cayer babe !! uhuuu !! tapi yang tak syok ,, ade pulak yang tak datang mase latihan ,, geramnye !! nak menang ke tak nihh ?? haha ,, emo pulak !! nghee ,,,  ehkk ,, and then ,, sekarang pelajar tingkatan 3 PMR !! wahhh !!! syok !! tapi seram ,, haha ,, :)) good luck 4 all candidates okey ,, :P tapi kami pulak yang berkobar !! ouchh !! maybe half of us ,, ade yang SYOK kat PMR candidate ,, ek ek ek ?? aha ,, okeyhz you all ,, sudah melalot kan saye ?? entah ape2 ,, haha ,, :)) till sini je lah ,, i didn't have any story to story mory ,, haha ,, bubyee !!! muah muah muah !!!

wRitTen bY ; LalaKakaLa


Labels:


OLD / NEW