You were trapped into The L I M A Z A W :) | Sayang Kami | Insaf Diri |
T-H-E--L-I-M-A-Z-A-W






L out from LIMAZAW ,, Harap maklum
12 October, 2011 | 5:19 PM | 0 Waiting For The Moon
Assalamualaikum ,, sory entry kali ni i'm a bit bad mood !! keyhh ... actually aku nak isyhtiharkan yang L>LEEZA dah keluar dari group LIMAZAW ni keyhh .. makin hari aku rase diri aku ni macam dah tak wujud ,, di sisihkan , di tolak ketepi ,, and macam-macam lagi kan ? so ,,  aku pon rase aku tak layak lagi put L in front of LIMAZAW ... kan ??

  aku harap keputusan aku keluar dari limazaw tak kan buat korang makin bertambah benci kat aku ,, cukop lah korang benci aku setakat nii ,, aku harap IMAZAW akan berkawan sampai bile-bile ,, aku taw aku yang bersemangat sangat kan nak tubuhkan group ni ,, yee,, memang ,, sebab aku rase LIMAZAW boleh bertahan lama ,, rupanya tak pon ,, baru aku sedar ,, aku nii TAK LAYAK kawan dengan korang sebab keganasan aku ,, sebab aku ni TERLEBIH SENSITIF !! memang !!  aku memang seorang sensitif ,, tapi sejak akhir2 nii ,, sensitif aku dah makin menguasai diri ,, korang buat aku macam aku nii tak ade perasaan ,, sebab korang kawan dengan aku ,, korang hari2 kene pukul ,, kene tampar ,, kan ?? so memang bagozz lah kalaw aku pon keluar dari sini ,, aman sangat lah korang nanti kan ...

   aku rase sampai sini je aku tulis and aku harap semue ahli LIMAZAW baca aku punye entry yang membuatkan korang berasa gembira ,,, walaupon aku terpakse tulis entry nii dengan titisan air mata ,, tapi isokay ,, ni untok kebaikan kite kan ?? emm ,, oke lah ,, bye ... salam .

>LeeZa LaLaKaKaLa<

Labels:


OLD / NEW