You were trapped into The L I M A Z A W :) | Sayang Kami | Insaf Diri |
T-H-E--L-I-M-A-Z-A-W






Pantun Memantun Amalan Kami !
30 October, 2011 | 8:30 AM | 0 Waiting For The Moon
Assalamualaikum ,, hey-3 !
Bonj0ur !!!
Dah lama kan blog ni tak update ,, biase lhaaa ,, masing2 PEMALAS termasok penulis entry nii ,                                         ( sape yerkk penulisnye ?? entah entah entah !! )
HAHA !! keyhh ,, title entry kali niyhh ,, !! tu haa !! bace kat atas haa !! PEMALAS !!! Wakaka ! sory to say la broo .. wa memang cam nii ,,, okey2 !! sorry ! ehkk ,, 

 PaNtUn MeManTuN aMalAn KaMi
Hebat unn title .. cer TRY memantun siket !
MEHHH MEHH !!

 Anak Cik Juhar pergi ke pasar ,
pergi bersama membawa anak ,
kalau korang berkelakuan kasar ,
meh sini cheq boh penampaq nak ?

 Cakap Bahasa Inggeris Berhabok ,
 Pergi Menjaje sana sini,
Sorry to Say la Broo !
Perangai Wa memang macam ni !

HAHA !! ape macam ? syok ? saye nak try test je ,, tak sangke korang suke pantun ni ,, TERIMA KASIH .... HAHA !! keyh2 ,, mase hari Khamis bersamaan > 27 October 2011 ,, kami group LIMAZAW mendapat jemputan ke PERPUSTAKAAN nunn jauh kekk depan rumah Izzatul !!
HAHA !! y02 je .. Ingat kan Dapat la ke Paris ek ,... hehe ,, actually ,, bukan LIMAZAW je ,, saje nak cerite  GEMPAQQQ !!!! heh .. Pelajar kelas 1 KRK , 2 KRK dan 4 A ,, kelas2 ni jee yang terpilih ,, whoaaa !! >dalam hati si penulis :: nape lah 3A ta pegi un< .. emm ,, Cikgu kami story punye Kencang !! MRSM , SBPIJ , BBS (wachelop!) yang pergi !! HAKOLOH ! sampai2 SMKSJ jee ! HAHA !! kitorang dah semangat bebenoo da,,.. ingat unn dapat lah kenyit2 mate dekat budak pandai
( pandai ke ? boleh larr ) hehhee ! ^_^ ehk ,, *continued* bile dah tengok SMKSJ je yang ada , dalam hati dah PANAS !! tapi ,,,... it's okay it's alright !! takpee ! HAHA ,, kitorang stilz kehappy-an ,, hehe ,,
Nak tahu tak sape yang menang ! Malangnye sekolah kami bukanlah pasukan yang kalah ! WHOAAA !! sekolah kitorang menang BEB !! chaiyaaa lahh ! Wa Saluutttt !! hehe ,, TAHNIAH ! hehe ! Padahal kitorang bukan nye masok pertandingan ponn ,, nak melebih je ,,  ehkk , Sorry ,, Haha ,, :) ehk ,, tapi kan sepanjang pertandingan tu kitorang sebok dok mengusha mamat sorang nihh !! Comell sehh !! kitorang bagi panggilan Si Muncung Berbaju Kelabu ,,, haha ,, tapi kecomelan die tak boleyh tanding Kekasih hati kami ehkk .. wahwahwah !! perasan ! haha .. sory laa takde la gambar si muncung tuh ,, kawan saye belom upload lagi ! hehe ,, blablabla !! habis la majlis tu , kami pon dijemput intok menjamu selera ! hehe ,, mule2 ingatkan dapat air kotak milo ,, hakaloh ,, rupenye dakk nyee !! "adik tak payah beratur ,, potong line ,, air milo untuk pelajar sekolah rendah," walaweyy !! tebal muke ,, dengan tak malu nye blah dari situ ,, kami sedar kami dah besar ,, tapi tak lah besar mane .. kechikk je kan ,, :) hehe .. Santapan yang disediakan PAU MILAH !! KARIPAP !! AIR TEO kowt ! HAHA !! makan punye makan .. Perghhhh ,, tak sedar dah tertelan 3 karipap 1 pau ,, air tak usik ,, hehe .. >gemoknye saye< haha .. abez tuh ape lagi ,, balik lah .. hati dah senang perut dah kenyang ,, tidor la pulak kan ,, :) haha .. so kai pon balik .. saye balik dengan Syahleen dan Syamimi melalui jalan rumah 'si die' ! "si die" ?? haha ,, lagi 10 langkah nak sampai rumah KAKA hujan pon turun menjemput kami ! saye berlari lah dengan diorang ,, tempat teduhan saye bawah pokok depan rumah KAKA ! haha ,, diorang berdua dah lari tingggalkan saye ,, saye takot lah sorang2 kan ,,, join lah sekali .. ingat kan dapat lah PELAWE masok rumah bakal mak mertue dulu ,, CHEHHH !! korang nii potong line betol lah ,, haha ,, so ,, tempat teduhan rumah Mimi baby saye ,, hehe ,, dapat payung satu ,, pinjam je lah ! hah .. teroskan perjalanan pulang ! bersame syahleen je .. 10 minit selepas tu , sampai di rumahku syurgaku ,, cerite punye cerite ,, gang LIMAZAW yang laen (AZAW) berteduh kat bus stop depan hospital ,, kesian ! pastu diorang boleh lepak2 lagi kat kedai ustaz bantai pegi makan LEKOR kot ,, haa,, that's the end ,, habislah cerita buat kali nii ,, keyh2 ,, bye2 ^_^

 
keadaan pulang ketika hujan !! :'( sedeyhh !
 write by ::: si kasar LALAKAKALA ,, :))

Labels:


OLD / NEW