You were trapped into The L I M A Z A W :) | Sayang Kami | Insaf Diri |
T-H-E--L-I-M-A-Z-A-W






RayE oOii raYe !!
06 November, 2011 | 11:07 AM | 0 Waiting For The Moon

PriTttt pRitTt !!!
HoLla u allz ,, i miss u !
eh , awak2 semue tak rindu kami ? 
nihh budak sewell nak berceloteh ,,,
meh meh meh ,, mari dekat ,, dekat lagi ,,
hehe ,, ^_^ wuhahahahahahahahahahahahahah..

ehkk ,, kamu2 semue tak beraye ke ha ? saye hari nihh bersemangat berbenoo pulak yee ,, kenape yek ?? ehee ,, pagi raye kan ?? ape lagi .. nak tengok orang buat sembelihan laa,, hehe ,, belakang rumah jepp .. ehe .. memang cun gila lembu nip ,, ::AIK ?? CUN ? HEHE:: Tade lhaa ,, gurau saje , :) uhuu ,, tapi lembu tu memang mantap seyh ,, hehe ,, tak sempat nak timbang berape kilo daging lembu tuh la,, maaf !! tapi agak2 saiz nye macam nii kot !! ~~ hehe ~~
 
Hehe ~~ nih saye search kat GOOGLE saje .. jangan percaya saye .. saye nii penipu ~~ uhuu ,, :) tapi colour same lhaa ,, hehe ,, >.< ehk ,, saye tak pasti ade berapa ekor yang di korbankan .. saye tengok seekor saje ,,, other that ,, lantak lah ,, malas nak tengok ,, ~ ~ hehe ,, okeyh ! ! berbalik pada entry saye loll .. RAYE ?? tak rase macam raya ponn kan ,, duduk melepak rumah saja ye ,, online .. blogger ,, TV ,, whoaaa ,, asyik ! hekhekhek .. Raye Haji tak dapat DUET RAYE ke ? nak jugak nak jugak !! :gediks.saje: uhuu .. well ,, baru tahu saye gedik ? ahakz ! Terima Kasih , :) hehe ,, awak2 semue ,, mummy saye dah menyahot-nyahot laa,, bukan seruan takbir ~! tetapi ,, nama saye ! ehee ,, okeyh2 ,, i have to go now ,, bubye u all ,, i love u ! ~~ muahh muahh muahh ,,  ^_^

Labels:


OLD / NEW